Ενδοοικογενειακή βία / προσβολή προσωπικότητας

Δυστυχώς στην εποχή μας δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας που βασανίζουν οικογένειες και χειρότερα, ανήλικα τέκνα, οι οποίες χρήζουν άμεσης επίλυσης και φροντίδας.

Το γραφείο μας με πλούσια εμπειρία και γνώση σας παρέχει άμεση προστασία εξωδικαστικά και δικαστικά, προκειμένου να είστε εσείς και τα παιδιά σας προστατευμένοι από ανθρώπους που αν και θεωρούσατε οικογένειά σας, σας έκαναν κακό.

Τα ζητήματα αυτά τα αντιμετωπίζουμε με μεγάλη διακριτικότητα και λεπτότητα και κυριότερος στόχος μας αποτελεί η δική σας ηρεμία και ασφάλεια.

Με σεβασμό στην προσωπικότητα και στα ανθρώπινα δικαιώματά σας, ειδικά στην περίπτωση ανήλικων τέκνων, φροντίζουμε εξωδικαστικά και δικαστικά, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες και πραγματογνώμονες, ιατρούς, ψυχολόγους και ψυχιάτρους, την άμεση επίλυση των σοβαρών αυτών θεμάτων που αντιμετωπίζετε στην ζωή σας, σαν να ήταν δικά μας προσωπικά ζητήματα.

Με πλήρη συναίσθηση και ευθύνη αναλαμβάνουμε την ποινική και αστική προστασία και εξασφάλιση των δικαιωμάτων σας καθώς και την αποκατάσταση της υλικής και ηθικής βλάβης σας και με αποζημίωση, σύμφωνα με τον νόμο.

Αυτές οι ενέργειες αφορούν:

  • την ποινική δίωξη του προσώπου που σας βλάπτει
  • καταγγελία στον αρμόδιο Εισαγγελέα για άμεση προστασία του ατόμου που βλάπτεται
  • ασφαλιστικά μέτρα για την απομάκρυνσή του από την οικία σας και την έκδοση προσωρινής διαταγής με αίτημα να μην σας πλησιάζει
  • αγωγή για την προστασία της ζωής, της σωματικής και ψυχικής σας υγείας και ακεραιότητας
  • αποζημίωση υλικής και ηθικής βλάβης που σας προξένησε.

Χωρίς καμία καθυστέρηση, για τα φλέγοντα αυτά ζητήματα της ενδοοικογενειακής βίας , σας προστατεύουμε με σωστή νομική καθοδήγηση και ενημέρωση εξωδικαστικά και δικαστικά και φροντίζουμε στην πλήρη και μόνιμη επίλυση των προβλημάτων σας