Σύσταση – Λύση εταιρειών

Η Σύσταση μίας νέας εταιρείας ή επιχείρησης είναι αναμφισβήτητα, ένα αγχωτικό και πολύπλοκο ζήτημα που απαιτεί σωστή και εμπεριστατωμένη νομική καθοδήγηση και προστασία, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε περίπτωση λάθους ώστε να οδηγηθεί η προσπάθειά σας σε σίγουρη επιτυχία και να επιτευχθεί η ανέλιξη της επιχείρησής σας.

Ζητήματα και προβληματισμοί για την επαγγελματική σας στέγη (μίσθωση-αγορά ακινήτου), τον τυχόν τραπεζικό δανεισμό, τον σκοπό της επιχείρησης, τον κατάλληλο εταιρικό τύπο, το ύψος του κεφαλαίου, το καταστατικό, τους συνεταίρους, τις εργατικές συμβάσεις με το προσωπικό, τον τρόπο λειτουργίας της, το e-shop, το franchise και γενικά την παροχή συνολικής νομικής προστασίας και εξασφάλισης των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων σας.

Αναλαμβάνουμε επιπλέον την κατοχύρωση και προστασία του εμπορικού σήματος και του διακριτικού τίτλου της εταιρείας ή επιχείρησής σας, της ευρεσιτεχνίας και των πνευματικών δικαιωμάτων σας, είτε αυτό αφορά το φυσικό είτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Αλλά ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε και ελπίζατε κατά το επιχειρηματικό σας εγχείρημα και πάλι εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε και να δώσουμε λύσεις μαζί με ιδέες και συμβουλές για κάποιο άλλο φρέσκο και δημιουργικό επιχειρηματικό βήμα.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε τα πάντα σχετικά με την Λύση της εταιρείας και την Λήξη της επιχείρησής σας όπως η δήλωση της παύσης λειτουργίας της στην Εφορία, στο Επιμελητήριο, στο ΓΕΜΗ αλλά και σε οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα, φροντίζοντας όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν από την παλιά σας επιχειρηματική δραστηριότητα με εμπεριστατωμένη νομική καθοδήγηση και γνώση.

Ακόμη όμως κι όταν αναγκάζεστε να οδηγήσετε σε Πτώχευση την εταιρεία σας, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε και να προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά σας καθ’ όλη την πτωχευτική διαδικασία, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το ίδιο επίσης αναλαμβάνουμε και σε περίπτωση ανάγκης Εξυγίανσης της εταιρείας σας. Φροντίζουμε και αναλαμβάνουμε ότι είναι απαραίτητο για τη υπαγωγή της εταιρείας σας σε ειδικό καθεστώς Εξυγίανσης, για την Αναδιάρθρωση αυτής και την καλή συνέχιση της λειτουργίας της.

Είμαστε πάντα δίπλα σας σε όλα σας τα επιχειρηματικά βήματα και ανάγκες, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουμε τις συμβουλές και τις νομικές μας υπηρεσίες και γνώσεις, προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε σωστά, να σας προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε ότι για εσάς είναι σημαντικό και σπουδαίο.